Plasmalift

De plasma behandeling is in een korte tijd erg populair geworden in Nederland. Met deze behandeling kun je de huid verstrakken, heel precies en gecontroleerd op de plek waar rimpels zijn of een huidoverschot. Het is de nieuwste techniek om op een veilige manier huidverstrakking en huidverbetering te bereiken zonder operatieve ingreep. Het is een uitstekend alternatief voor chirurgie, botox en fillers. Het is een zeer veilige behandeling waar vooraf veel onderzoek naar is gedaan.

 

Wat is Plasma?

Uit de pen komt een soort bliksemschichtje, bestaande uit geïoniseerd gas of ook wel plasma-energie genoemd. Wanneer de huid in aanraking komt met deze lichtflits, trekken de huidvezels samen en wordt de verouderde huid als het ware verdampt. Dit geeft een direct liftend resultaat, met celvernieuwing als gevolg.

Het verstrakt en verjongt de huid. Het uiteindelijke resultaat is na 4 – 6 weken zichtbaar, al is er ook verstrakking zichtbaar direct na de behandeling.

Hoe gaat de behandeling?

Vooraf vindt altijd een gratis en vrijblijvend intakegesprek plaats. Hierbij bespreken we uw gezondheid, wensen, behandelmogelijkheden en te verwachten resultaten. Voordat de behandeling start, wordt een verdovende crème aangebracht waardoor de behandeling zeer goed te verdragen is. De behandeling zelf bestaat uit een serie puntsgewijze aanrakingen met de plasma straal. De behandeling wordt nauwkeurig op iedere persoon en iedere indicatie aangepast.

Na de behandeling?

Na de behandeling is de huid rood en kan er lichte zwelling ontstaan. Dit kan enkele dagen aanhouden. Ook zijn er direct kleine korstjes zichtbaar, die na 7-10 dagen verdwijnen. De korstjes mogen bedekt worden met minerale make-up. Na de behandeling is het belangrijk om meerdere keren per dag de huid te beschermen gedurende 6 weken.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het te verwachten aantal behandelingen voor de boven- en onderoogleden is altijd 2 keer.

De overige zones 1 – 2 keer, afhankelijk van de hoeveelheid huidoverschot en de diepte van de rimpel. De behandeling kan na 8 - 12 weken worden herhaald.

In het kort

  •  Snelle behandeling
  • Goedkoper dan een operatieve handelingen
  • Geen algehele verdoving nodig
  • Geen littekens en bloeduitstortingen
  • Minimale zwelling
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Geen kans op overlifting
  • Natuurlijke uitstraling wordt behouden
  • Veilig, gecontroleerd en effectief

 

Prijzen:

Boven ooglid correctie: €250,00
Onder ooglid correctie: €250,00
Boven & onder ooglid correctie: €400,00
Voorhoofd: €250,00
Kraaienpootjes: €160,00
Wenkbrauwlift: €160,00
Frons: €130,00
Lijnen boven de lip: €135,00
Huid oneffenheden: vanaf €65,00
Nabehandeling boven of onder ooglid correctie na 8-12 weken: €50,00
Nabehandeling boven & onder ooglid correctie na 8-12 weken: €75,00
Nabehandeling lippen/kraaienpootjes na 8-12 weken: €50,00